Sziasztook :)

nagyon sajnálom, hogy nem tudtam írni nektek, de... Ugye, milyen rosszul néz ki? Nos, fogalmazzunk úgy, hogy távol a géptől fogyókúrát folytattam. Ez azt jelenti, hogy voltam a Fekete-tenger partján, a Balatonnál és Kolozsváron. Mindhárom szuper volt, és jó hatású.

 

Most jön az ötlet.

  1. Fényképezz le minden menüt, még mielőtt megeszed, és gyűjtsd össze egy külön erre szánt mappába. Ugyanez a hatása a lejegyzésnek is, de így látod is, nem csak halvány emlékeid vannak, plusz mérleggel sem kell vesződni előtte.
  2. Tudj nemet mondani. Igen, ez fontos. Az ember hajlamos többet enni, mint amennyit akar, csak, mert meg van engedve neki.
  3. Ha valami édességet kívánsz, jó, ha normális cukrot tartalmaz - ha nem, akkor még többet fogsz enni belőle, de az is igaz, hogy a cukor nem egészséges. - , ezen kívül halmozd magad elé a papírokat. A kupacot is lefényképezheted - sőt, jó, ha megteszed - vagy lehet úgy is, hogy előre eldöntöd, hogy itt van ez a marék drazsé, csak ennyit fogok enni - ez szerintem nehezebb - , de itt is gyűjtsd magad elé az esetleges papírokat. Kattogjon a fotógép!!!

Címkék: tipp fogyás mennyiség

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr933224804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása