Éspedig az, hogy az anorexia nervosában szenvedők thinspo videóiból - főleg a tippekkel ellátottakból - is lehet tanulni. Viszonylag jó tippeket írnak arra, hogyan győzd le az éhséget, kitartásra biztatják egymást. nem fogok neki ugyanolyanná válni, mint ők - csak a normálisabbnak nevezhető tippeket írom le.

  1. Ha éhesnek érzed magad, inkább igyál. A szervezet sokszor a szomjat is éhségként fogja fel.
  2. vezess egy naplót arról hogy mit, mennyit és mikor ettél.
  3. Ők a napi 6 étkezést ajánlják, de szerintem az 5 is megfelelő. A lényeg: sokszor keveset. Ehetsz kisebb tányérból, hogy nagyobbnak tűnjön az adag.
  4. motiváció. Ez lehet fénykép - ők például élő csontvázak képeit cipelik magukkal - , egy ruha, amely korábban jó volt rád, de soha ne szám legyen, főleg ne kilók. Azok ugyanis lehet, hogy nem változnak, csak a test zsír-izom aránya lesz más.

Címkék: tipp fogyás a ló túloldaláról

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr253122601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása